Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület

1037 Budapest, Bécsi út 343. 19916/14


Ingatlan bemutatása

Eladó a Budapesti Fővárosi Önkormányzat tulajdonát képező 10.7 ha nagyságú munkahelyi és intézményi övezetű telephely megnevezésű fejlesztési terület egészben a III. kerület Bécsi út 343. szám alatt.

A földterület közvetlen szomszédságában rendeltetésüket tekintve igen vegyes összetételű ingatlanok találhatók. A Bécsi úti oldalon álló telkeken zömében nagy-és kiskereskedelmi lerakatok, cégközpontok, bemutatótermek, autójavító- és kereskedelmi szalonok, telephelyek találhatók.

A Pomázi út elején az Óbudai temető szomszédsága következtében kőfaragó műhelyek, mintakertek, virágüzletek, pavilonok, illetve gyenge műszaki állapotú, zömében bontásra váró lakóházak övezik a vizsgált területet.


Az ingatlan szomszédságában a terület és az épületek nagyságát tekintve legjelentősebb létesítmény észak-keleti irányban helyezkedik el a BKV Budai Autóbusz Igazgatóságának Törökkő utcai ötszintes irodaépülete a hozzátartozó igen nagy kiterjedésű szabadtéri autóbusz garázzsal és fedett hangárokkal.

Az ingatlancsoport keleti határán lévő Csillaghegyi úton modern irodaházak, csarnokok, cégközpontok, telephelyek működnek.

A vizsgált földterület déli határához zsákutcaszerűen kapcsolódó Gémeskút, Kiscsillag, Csillagszem és Kisbojtár utcákban egy teljesen új lakópark épült. A nevezett utcákban három lakószintes, 8-12 lakásos társasházakat, nagy értékű magas igényszintű ikerházakat építettek.

Az ingatlan tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető, így elsősorban a terület nyugati határán lévő Bécsi úton és közvetlenül az ingatlan előtt megállóval rendelkező 18. 18A, 60 , és a Csillaghegyi úton közlekedő 118. számú autóbuszokkal, valamint az ingatlan északi határától mintegy 7-800 méterre lévő Óbuda vasútállomáson megálló vonatokkal.

Ingatlanon korábban az óbudai téglagyár működött. A téglagyár bezárása után a telephely a Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonába került. A tulajdonos korábban az ingatlanon található épületeket műhelyként, raktárként, üzletként hasznosította, bérbe adta. Jelenleg az ingatlan üres, bérleti szerződések felbontásra kerültek. Bontandó, illetve részben elbontott épületek találhatók az ingatlanon.

Hirdető tájékoztatja érdeklődőket, hogy jelen hirdetmény nem minősül ajánlattételnek, és Hirdetőt és a Budapest Főváros Önkormányzatát jogi érvényű kötelezettség, így különösen a szerződés kötési kötelezettség nem terheli. Ilyen kötelezettség csak az Adásvételi Szerződés hatálybalépésével keletkezik, tekintettel arra, hogy ingatlan pályáztatás útján kerül eladásra.

 Az ingatlannal kapcsolatban keresse a kapcsolattartót.


Képek az ingatlanról

Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület - Kép 1. Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület - Kép 2. Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület - Kép 3. Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület - Kép 4. Vegyes (lakó- és kereskedelmi) Fejlesztési terület - Kép 5.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1037
Település: Budapest
Kerület: 03
Cím: Bécsi út 343.
Helyrajzi szám: 19916/14
Értékesítési forma: Eladás
Kapcsolattartó: Herczeg Katalin
E-mail cím: herczeg.katalin(kukac)bfvk.hu
Telefonszám: +36-30-229-9048 vagy 06-1-325-2400


Vissza az előző oldalra