nem lakáscélú főépület, műhely

1119 Budapest, Andor utca 46. 3114/25


Ingatlan bemutatása

XI. Andor utca 46. szám alatti telken nem lakáscélú főépület, műhely egyben, vagy részben bérbeadó.

A telek 536 nm területű, ezen található az 1970-es években családi háznak épült három szintes (pince, földszint, emelet), összesen 247 nm alapterületű ház, valamint az 53 nm alapterületű, aknával rendelkező műhely. A ház alatti pince a gépkocsi lehajtó felől külön bejárattal rendelkezik, funkcionálisan a műhelyhez tartozik.

Az ingatlan összközműves, azonban fűtéssel nem rendelkezik. Állapotát tekintve felújítandó, a műhelyben a 3 fázisú elektromos hálózat most került kiépítésre. Az ingatlan autószerelő-, lakatos-, fényező-, asztalos műhely részére alkalmas, az épület lakás céljára NEM bérelhető.

Az ingatlan pályázat útján kerül bérbeadásra. Előzetes ajánlatok beadása folyamatos. 

    Az ingatlannal kapcsolatban további információért hívja a kapcsolattartót.

 


Képek az ingatlanról

nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 1. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 2. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 3. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 4. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 5. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 6. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 7. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 8. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 9. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 10. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 11. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 12. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 13. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 14. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 15.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1119
Település: Budapest
Kerület: 11
Cím: Andor utca 46.
Helyrajzi szám: 3114/25
Értékesítési forma: Bérbeadás
Kapcsolattartó: Novákné Dutkai Szilvia
E-mail cím: novak.szilvia(kukac)bfvk.hu
Telefonszám: +3620-390-7962


Vissza az előző oldalra