nem lakáscélú főépület, műhely

1119 Budapest, Andor utca 46. 3114/25


Ingatlan bemutatása

XI. Andor utca 46. szám alatti telken nem lakáscélú főépület, műhely egyben, vagy részben bérbeadó.

A telek 536 nm területű, ezen található az 1970-es években családi háznak épült három szintes (pince, földszint, emelet), összesen 247 nm alapterületű ház, valamint az 53 nm alapterületű, aknával rendelkező műhely. A ház alatti pince a gépkocsi lehajtó felől külön bejárattal rendelkezik, funkcionálisan a műhelyhez tartozik.

Az ingatlan összközműves, azonban fűtéssel nem rendelkezik. Állapotát tekintve felújítandó, a műhelyben a 3 fázisú elektromos hálózat most került kiépítésre.Az épület lakás céljára NEM bérelhető, alkalmas irodai és üzleti tevékenységre.

Az ingatlan pályázat útján kerül bérbeadásra. Előzetes ajánlatok beadása folyamatos. 

    Az ingatlannal kapcsolatban további információért hívja a kapcsolattartót.

 


Képek az ingatlanról

nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 1. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 2. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 3. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 4. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 5. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 6. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 7. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 8. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 9. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 10. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 11. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 12. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 13. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 14. nem lakáscélú főépület, műhely - Kép 15.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1119
Település: Budapest
Kerület: 11
Cím: Andor utca 46.
Helyrajzi szám: 3114/25
Értékesítési forma: Bérbeadás
Kapcsolattartó: Novákné Dutkai Szilvia
E-mail cím: novak.szilvia(kukac)bfvk.hu
Telefonszám: +3620-390-7962


Vissza az előző oldalra