A BFVK Zrt. kezelésében és tulajdonában álló ingatlanokon gyorsszolgálati hibaelhárítási szolgáltatás nyújtása (2023)

1013 Budapest, Attila út 13/a


Pályázati felhívás

Tisztelt Gazdasági Szereplők!

A BFVK Zrt. pályázatot hirdet „A BFVK Zrt. kezelésében és tulajdonában álló ingatlanokon gyorsszolgálati hibaelhárítási szolgáltatás nyújtása (2023) tárgyban.

Kérjük, hogy amennyiben érdeklődnek a pályázat iránt, a felhívásban szereplő feltételek mellett ajánlatukat 2023. április 06. napja 10:00-ig juttassák el részünkre.

Ajánlattevőknek ajánlataikat elektronikus úton (e-mailben) kell megküldeniük Ajánlatkérő részére a kozbeszerzes@bfvk.hu email címre.

Az elektronikusan benyújtott ajánlatokra vonatkozó követelmények:

  1. Az e-mail tárgyában kérjük, minden esetben szíveskedjenek feltüntetni a pályázat tárgyát.
  2. Ajánlataikat kérjük, LEHETŐSÉG SZERINT a benyújtási határidő előtti félórás időintervallumban küldjék meg számunkra.
  3. Az e-mail csatolmányai az alábbi fájlok legyenek: árazott költségvetés(ek) .xls fájlként csatolva, valamint az aláírt ajánlat szkennelt változata egy darab pdf fájlként (fontos, hogy ez a pdf fájl tartalmazza a pályázati kiírás 3. pontjában található összes dokumentumot – nyilatkozatok, felolvasólap, aláírási címpéldány – valamint az árazott költségvetés(ek) kinyomtatott, aláírt, majd visszaszkennelt változatát is)
  4. Kérjük, szíveskedjenek kézbesítési és olvasási értesítést kérni az elküldött e-mailhez, hogy tudomást szerezzenek róla, hogy ajánlatuk biztosan megérkezett hozzánk.
  5. Az ajánlatokat Ajánlatkérő minden esetben a benyújtási határidő letelte után nyitja meg, ezt az olvasási értesítés visszaküldésének időpontja igazolja.
  6. Amennyiben nem kapnak visszaigazolást a megnyitásról, pedig az beállításra került, abban az esetben haladéktalanul értesítsék a beszerzési iroda munkatársát az tigyi.andras@bfvk.hu e-mail címen.
  7. Az eljárással kapcsolatos kérdéseiket kérjük minden esetben a kiírásban is látható módon, e-mailben tegyék fel.

Képek az ingatlanról


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1013
Település: Budapest
Kerület: I
Cím: Attila út 13/a
Értékesítési forma: ----------
Kapcsolattartó: dr. Tigyi András
E-mail cím: tigyi.andras@bfvk.hu


Vissza az előző oldalra