LEJÁRT - Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén

- több ingatlan, -


LEJÁRT - Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén - Kép 1.

Pályázati felhívás

Pályázati kiírás - „Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén”

 Felolvasólap - „Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén"

 Árazótábla - "Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén"

Nyilatkozatminták - "Csúszásmentesítési és hóeltakarítási feladatok ellátása a BFVK Zrt. tulajdonában és kezelésében lévő ingatlanok területén" 

 Tisztelt Érdeklődők!

Köszönjük, hogy pályázati kiírásunk felkeltette érdeklődésüket.

Amennyiben a pályázatunkon indulni kívánnak, kérjük, hogy ajánlatukat a felhívásban szereplő feltételek mellett juttassák el részünkre.

Az ajánlatok munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 13.30 óra között (a kiírás szerint az ajánlatok leadásra nyitva álló határidő utolsó napján pedig a kiírásban feltüntetett leadási határidőig) nyújthatók be a BFVK Zrt. Gvadányi út 33-39. sz. alatti telephelyén, a 209-es számú irodában.

Kérjük, ajánlatukat a kiírás szerint borítékban, személyes kézbesítéssel, posta vagy futár útján szíveskedjenek eljuttatni részünkre. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy ajánlatukat ne e-mailben küldjék meg!

  • Amennyiben ajánlatukat postán küldik, kérjük, hogy:
  • a borítékot mindenképpen lássák el az eljárás tárgyára utaló felirattal, valamint
  • nyomtatott nagybetűkkel, jól látható helyre írják rá, hogy „AJÁNLAT”, továbbá
  • a borítékon kerüljön feltüntetésre, hogy Favrettó Gábor/Könczöl Enikő részére.
  • Ha az ajánlatot személyesen hozzák be, kérjük a pályázat tárgyát és a beadási határidőt szíveskedjenek feltüntetni a borítékon.

Kérjük, hogy az ajánlatot tartalmazó borítékba helyezzék el:

  • az ajánlat egy darab papír alapú eredeti példányát;
  • az ajánlat egy darab papír alapú másolati példányát és
  • az ajánlatot egy darab elektronikus adathordozón (CD vagy pendrive).

 Az elektronikus adathordozón az alábbi fájlok szerepeljenek:

  • a teljes ajánlat aláírt, majd beszkennelt változata (egy darab pdf fájlban). Fontos, hogy ez a fájl az aláírt árazott költségvetés(eke)t is tartalmazza!
  • az árazott költségvetés(eke)t excel formátumban

 Az eljárással kapcsolatos kérdéseiket kérjük, hogy minden esetben a kiírás szerint, e-mailben tegyék fel.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: -
Település: több ingatlan
Cím: -
Értékesítési forma: ----------
Kapcsolattartó:
Ajánlat beadási határideje: 2020-11-04 10:00:00


Vissza az előző oldalra