LEJÁRT - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

1037 Budapest, Bélcsi út 357. 19916/18 és 19916/19 hrsz.


LEJÁRT - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén" - Kép 1.

Pályázati felhívás

Pályázati kiírás - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Kutatóárkok - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Felméréssel érintett területek - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Felolvasólap - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Árazatlan költségvetés - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"Árazatlan költségvetés - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Nyilatkozatminták - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"Árazatlan költségvetés - "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén"

Gazdasági szereplők értesítése második helyszíni bejárás lehetőségéről

Gazdasági szereplők értesítése a helyszíni bejáráson elhangzottakról  

Helyszíni bejárásról készített összefoglaló helyesbítése

Gazdasági szereplők értesítése a második helyszíni bejáráson elhangzottakról

A BFVK Zrt. nyílt tárgyalásos pályázatot hirdet "Kiegészítő talajvizsgálat elvégzése a Budapest III. kerület, Bécsi út 357. szám alatti telek területén" tárgyban.Tisztelt Gazdasági szereplők!

Kérjük, hogy amennyiben érdeklődnek a pályázat iránt, a felhívásban szereplő feltételek mellett juttassák el részünkre ajánlatukat.

Az ajánlatok munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8 és 13:30 között (a leadás napján pedig a kiírásban feltüntetett beadási határidőig) adhatóak le a BFVK Zrt. Gvadányi utca 33-39. sz. alatti telephelyén, a 2. emeleten található irodánkban.

Kérjük, ajánlatukat ne e-mailben, hanem a pályázati kiírásban szereplő módon, borítékban (személyesen, futárral, vagy postai úton) juttassák el részünkre. 

Ha az ajánlat postával érkezik, kérjük, mindenképpen lássák el az eljárás tárgyára utaló felirattal, valamint nyomtatott nagybetűkkel, jól látható helyre írják rá, hogy „AJÁNLAT”, továbbá a borítékon kerüljön feltüntetésre, hogy "Favrettó Gábor/Könczöl Enikő részére".

Ha az ajánlatot személyesen hozzák be, kérjük a pályázat tárgyát és a beadási határidőt szíveskedjenek feltüntetni a borítékon.

Az ajánlatot kérjük, az eredeti papír alapú példányon kívül egy darab papír alapú másolati példányban és egy darab elektronikus adathordozón is szíveskedjenek mellékelni (CD vagy pendrive).

 Az elektronikus adathordozón az alábbi fájlok szerepeljenek:

  • a teljes ajánlat aláírt, majd beszkennelt változata (egy darab pdf fájlban). Fontos, hogy ez a fájl az aláírt árazott terméklistát is tartalmazza!
  • a beárazott terméklista excel formátumban

 Az eljárással kapcsolatos kérdéseiket kérjük minden esetben a kiírásban is látható módon, e-mailben tegyék fel és vegyék figyelembe a kérdések feltevésére megadott határidőt.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1037
Település: Budapest
Kerület: 03
Cím: Bélcsi út 357.
Helyrajzi szám: 19916/18 és 19916/19 hrsz.
Értékesítési forma: ----------
Kapcsolattartó:
Ajánlat beadási határideje: 2021-03-03 10:00:00


Vissza az előző oldalra