Eladó egykori iskola épület

1095 Budapest, Soroksári út 75-77.

Hirdetés letöltése

Kapcsolódó képek

Eladó egykori iskola épület - Kép 1. Eladó egykori iskola épület - Kép 2. Eladó egykori iskola épület - Kép 3. Eladó egykori iskola épület - Kép 4. Eladó egykori iskola épület - Kép 5. Eladó egykori iskola épület - Kép 6.

Leírás

 Az ingatlan Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton, a Rákóczi hídtól délre található. Közvetlen környezetében logisztikai telepek, áruházak, raktár épületek és irodaházak is megtalálhatóak. 

Megközelíthetősége kiváló, nagy előnye, hogy az ingatlan a forgalmas Soroksári úton található. Az ingatlan előtt halad el a H7-es HÉV. Parkolás az ingatlan udvarán lehetséges.

Az összközműves ingatlan téglalap alakú és sík területen fekszik, melyen egy többemeletes egykori iskolaépület áll. Az udvar egyik része beton burkolatú, nagyobb része zöldfelület. Nyugati irányból a telket a MÁV vasútvonal határolja.

Alapterülete: 2 179 m²

Szintek száma: pinceszint + földszint + 1. emelet

 Az épület 1880-ban épült. Szerkezetét tekintve hagyományos szerkezetű, hosszfőfalas, összetett nyeregtető lefedéssel. A tornaterem egy korábbi épületszárny elbontás után került hozzátoldásra.

Az épület gépészete teljes felújításra szorul.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük jelezze felénk a kapcsolattartási adatokban megadott elérhetőségek valamelyikén. Kérésére értesíteni fogjuk a pályázat megjelenéséről.


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1095
Település: Budapest
Cím: Soroksári út 75-77.
Helyrajzi szám: 38066
Épület alapterület: 2 179 m2
Telekterület: 5 747 m2
Értékesítési forma: Eladás
Kapcsolattartó: dr. Vital Vivien Kata
E-mail cím: vital.vivien@bfvk.hu
Telefonszám: +36202269795


Térkép

1095 Budapest, Soroksári út 75-77.

Térkép betöltése...


Vissza az előző oldalra