Eladó lakóház

1038 Budapest, Botond utca 9.

Hirdetés letöltése

Kapcsolódó képek

Eladó lakóház - Kép 1. Eladó lakóház - Kép 2. Eladó lakóház - Kép 3. Eladó lakóház - Kép 4.

Leírás

Eladó felújításra szoruló lakóház!

Jelleg:   kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

Telek terület:  393 m2

Épület: 57 m2

A pince+földszint+padlástér kialakítású, oldalhatárra, félig zártsorúan épített lakóház és üzlethelyiség hagyományos építési módban, 1932-ben épült. Építése óta csak részlegesen lett felújítva. A lakás bejárat a verandáról nyílik. A helyiségek észak-keleti fekvésűek, ablakaik a verandára nyílnak, az üzlethelyiség, amit évek óta nem használnak, az utcáról közelíthető meg. Az előkert jelenleg nincs elkerítve, térképmásolat alapján az ingatlan részét képezi.

Építési övezet: Lke-1/HZ-1. Az ingatlan építésügyi előírásai: beépítési mód/épületelhelyezés HZ-hézagosan zártsorú; legkisebb kialakítható telek 500 m2, a legkisebb telekszélesség 14 m, a beépítés mértéke földfelszín felett 25%, szintterületi mutatója 0.4, parkolási szintterületi mutató 0.2; a telek legkisebb zöldfelületi aránya 50%, az épületek magassága maximum 5 m lehet. Az ingatlant telekalakításba bevonni nem lehet.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük jelezze felénk a kapcsolattartási adatokban megadott elérhetőségek valamelyikén. Kérésére értesíteni fogjuk a pályázat megjelenéséről.

 

 


Kapcsolatfelvételi adatok

Irányítószám: 1038
Település: Budapest
Cím: Botond utca 9.
Helyrajzi szám: 61536
Épület alapterület: 57 m2
Értékesítési forma: Eladás
Kapcsolattartó: dr. Vital Vivien Kata
E-mail cím: vital.vivien@bfvk.hu
Telefonszám: +36202269795


Térkép

1038 Budapest, Botond utca 9.

Térkép betöltése...


Vissza az előző oldalra